1%

Kérjük, jövedelemadójuk egy százalékával segítsék az alapítvány működését.

Adószám:
18114304-1-41


Cím:
1138 Budapest, Népfürdő u. 15/D

Telefon/fax: 06-36-1-359-1964; 359-6461

Web: www.jovohazaalapitvany.hu

E-mail: s.pusztay@jovohazaalapitvany.hu
Mérlegadatok

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató

Adatvédelmi nyilatkozat
 
Támogatás   

Az alapítvány több magazin megjelentetését támogatja. (Ufómagazin, Mi újság? Diósd, Borlovagok)

Az Alapítvány kezdetektől fogva támogat egyesületeket, különböző környezetvédelemmel, kulturális tevékenységgel foglalkozók kutatómunkáját.

Alapítványunk évek óta a támogatott szervezetek rendezvényei szervezésében részt vesz, a rendezvényeken az általunk támogatásként átadott könyveket szétosztják.

Az Alapítvány alapítása óta – a Föl Napja alkalmából – országos fotópályázatot hirdet, fotókiállítást, vándorkiállítást rendez.

Minden évben támogatjuk a Magyar Ufókutató Szövetség űr- és jövőkutatással foglalkozó, rendezvényeit és tanácskozásait, valamint egyéb kutatói munka elősegítését. Munkájukat segítjük a támogatásként átadott könyvekkel.

A gazdasági élet különböző területein elősegítjük a környezetkímélő, innovatív eszközök, módszerek, berendezések kutatását, megvalósítását, társadalmi méretű elterjesztését, népszerűsítését.

A kulturális élet területén a különböző művészeti ágak, a média és az oktatás önálló, valamint egymáshoz kapcsolódó területeinek a jövő érdekében kívánatos feltárását, kibontakoztatását segítjük elő.

A szabadidő és életviteli tevékenységek során támogatjuk a sport- és egészségvédelem, valamint a természetjárás különböző formáit, segítjük annak népszerűsítését.

Támogatjuk a természet- és környezetvédelem különböző törekvéseit a legújabb célok és elgondolások gyakorlati megvalósítását, közreműködünk azok népszerűsítésében.

Támogatjuk a filozófiai, szociológiai, pszichológiai, társadalmi és egyéni életet szolgáló kutatásokat, a társadalmi és politikai folyamatok hatásainak modellezését, felmérését, a kívánatos eredmények népszerűsítését.

 
4brainz - webdesign & development | weboldalsablonok.hu | Olcsó weboldal készítés 2010 © A Jövő Háza Alapítvány • Minden jog fenntartva.