Kérjük, jövedelemadójuk egy százalékával segítsék az alapítvány működését.

Adószám:
18114304-1-41

Cím:
1138 Budapest, Népfürdő u. 15/D

Telefon/fax: 06-36-1-359-1964; 359-6461

Web: www.jovohazaalapitvany.hu

E-mail: s.pusztay@jovohazaalapitvany.hu

Mérlegadatok

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató

Adatvédelmi nyilatkozat

Programok

A Jövő Háza Alapítvány hosszú évek óta támogatja a természet- és környezetvédelem különböző törekvéseit, a legújabb célok és elgondolások gyakorlati megvalósítását, közreműködik azok népszerűsítésében, valamint nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos gondolkodásra és nevelésre.

DÉLI ZÖLDÖVEZET

Fenntarthatósági kampány a Dél-alföldi régióban

A Jövő Háza Alapítvány KEOP-2009-6-1-0/B. számú projektje a Déli zöldövezet – Fenntarthatósági kampány a Dél-alföldi régióban elnevezésű, amely az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Évente két alkalommal Exopolitika elnevezéssel az alapítvány a Magyar Ufókutató Szövetséggel közösen konferenciát szervez. (március – november)

Minden évben a Föld Napja alkalmából fotókiállítást, vándorkiállítást szervezünk.

Az alapítvány megkezdte az Ufómúzeum kialakítását, megtekinthetők ufó relikviák, makettek, fotók, dokumentumok, gyűjtemények angol, magyar nyelven valamint a könyvtár egy előre egyeztetett időpontban.

Zöldvilág fotókiállítás

Magazinunk korábbi számaiban már beszámoltunk arról, hogy a Jövő Háza Alapítvány – a HTM (Hegyisport és Túramagazin) és a toptura.hu hírlevél támogatásával – Zöldvilág címen, országos fotópályázatot hirdetett a természetjáróknak, a szabadidő sportokat és a természetet kedvelőknek, valamint a budai agglomeráció településein élőknek.

A Föld Napja alkalmából április 18-án az Újpesti Kulturális Központ – Ifjúsági Házban került sor az ünnepélyes, kiállítással egybekötött eredményhirdetésre. A pályázatra összesen 22 fotós küldte be 105 színes és fekete-fehér fotóját, fényképsorozatát.

A beküldött fotók közül első díjat nyert Halász Alexandra (Budapest) és Hodossy Ilona (Budapest), második díjat Hatvani Ágnes (Budapest) és Dobi Sándor (Budapest), harmadik díjat dr. Babits Lajos (Szentendre), valamint különdíjat kapott Mátrai Sándor (Sóskút), Papp Sólyom (Budapest) és Mudrák Gabriella (Budapest).

A díjazottakon túlmenően a következő alkotók képei láthatók a kiállításon: Barna Béla (Eger), Berényi Dominik (Érd), Martos Katalin (Békéscsaba), dr. Riskó Ágnes (Miskolc), Avanesian Alex, Balogh Ágnes, Kovács Klára, dr. Nerhaft Antalné, Szatmári Zoltán, dr. Szekeres Béla, Tobischka Gabriella (Budapest),

A kiállítás képei 2018. május 11-ig megtekinthetők. Gratulálunk valamennyi alkotónak, további szép felvételeket kívánunk.

Pusztay Sándor
főszerkesztő

4brainz - webdesign & development | weboldalsablonok.hu | Olcsó weboldal készítés 2010 © A Jövő Háza Alapítvány • Minden jog fenntartva.